Friday, February 24

patah seribu .



listen this song with lirik 

Walau kau tiada di sini.
Ku tetap ingat semua pesanmu.
Ku hidup seolah-olah kau masih ada.
Bisikan kata kepadaku.

Bilakah kau akan utuskan surat buatku.
Aku terus menunggu tibanya kata cintamu.

Oh patah seribu hatiku…
Bila mengenangkan segala yang kita bina.. bersama.
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi.

Biar pergimu tanpa relamu.
Namun hatiku tetap rasa.
Kejamnya kau meninggalkanku dengan nota-nota.
Cinta buat kita berdua bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu.
Kan ku bakar semua hapuskan semua kenangan.

Patah seribu hatiku.
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama.
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi.

Sayangku mohon padamu.
Segera tinggalkanku.
Pergilah kau ke tempat yang kau tuju.
Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku.
Pergilah.


p a t a h  s e r i b u

everyone knows only to speak, but the heart can feel?
this heart is too sick and can not afford to face . .
andai cinta ini seperti drama , I will make a drama that is what I want .
there is little drama that will not be a sad story. that not anyone bother this relationship. but, this is not drama. This world in fact. real and true. patah seribu , hanya tuhan yang tahu betapa sakitnya hati ini untuk mhadapi . You leave me without feeling . when I will accept these losses?
amer , You never say you will not ever leave me? but kenapa sekarang segalanya hilang ?
destroyed all my dreams. now a thing no more dreams we have planned. only memories. memories that can kill everything . .

a z m e i r   ,
you need to know , pa bunuh segala-galanya . every time I look at our pictures, I will remember everything pa , org hidup dalam bayang . bayang yang pa ade sentiasa disisi org . walaupun org sedar kita takkan ada apa2 lagi hubungan . tapi izinkan org sentiasa sayangkan pa and org nak hdp dgn bayang org selamanya .
pa , apa lagi yang org ada ? saket pa . sgt saket hilang org yang kita sayangkan . kenapa pa dtg dlm hidup org bg org harapan setinggi gunung dan pa rampas semua yang akan jadi hak org ?

love is not easy to have , mungkin sebagai seorang lelaki cinta senang untuk di cari tanpa memikirkan apa akan jadi dan kesan pada seorang perempuan . memang org cinta mati pa  ,I do not care what people say , tapi org tersangat tersiksa sekarang . apa org buat semua tak kena . org syg pa ..
bagilah seribu lelaki yg kaya , handsome tapi pa tetap pilihan org .. pa pilihan dunia akhirat org pa . pa tahu kan org tak bole hdp mcm ni ?  ask yourself, how hard love on me ? atau memang hanya mempermainkan hati org ?

sayang , andai ini yang terbaek org pasrah even bukan mudah untuk org pergi without u .
selama berapa bulan kita bersama , org nak tanya , pernah tak pa rasa sedikit kbahagian dengan org ? betul ke pa cakap pa syg org sampai bila2 ? betul ke pa syg org lebih dri pa sayang ex pa ? klu btl mmg ini yang dkatakan sayang org trime . mungkin tuhan ada rancangan yang terbaik untuk kita .im  tired to cry without people can feel. if pa could not feel, please pray for me that i can strength to face .

bila org akan terima ini semua ? no one will know. let me bring my heart is going away. not willing want to survive..

pa , kasih sayang ini takkan terhenti selagi nafas ada . please jaga diri . jaga kesihatan if sakit take the medicine . sory makes you difficult . find what u want in your life . harap ada hikmah disebalik perpisahan ini . harap tuhan beri kembali kbhgian pada org .

azmeir , i too love you .

No comments: